Fest

Detta har ju inget med varken pyssel eller scrapping att göra, men jag berättar ändå. I lördags var det fest med mitt företag. 3500 sittande gäster i ett tält, personal från Wallmans salonger, David Hellenius, Christine Meltzer och Melody Club som gjorde sin enda företagspelning. Vilken kväll! Allt var jätteroligt förutom mitt skoskav. Kan bero på att jag panikhandlade nya skor 45 minuter innan festligheterna började......

Jippie, jag vann!

Jag vann fredagsskissen hos Scrapaddicted förra veckan. Man skulle inspireras av en reklambild och mitt bidrag ser ut så här:
image40


Texten är lite otydlig, men med dymon har jag skrivit: Kvalitetstid går inte att köpa för pengar. På det halva vykortet står det "en vinterkram" och i den löpande texten har jag beskrivit en härlig vinterdag i februari.


Idag dök vinsten upp i brevlådan. En hink fylld med stora blommor, band och blingbling. Tack Jane!!


Scrapträff i Norrköping

Igår var vi ett stort gäng tjejer som samlades för en scrapträff i Norrköping. 3 utmaningar avlöste varandra och jag vann ett album. Jippie!! Jag har inte hunnit fota mina alster än, men ska nog hinna det senare idag.

Tack Petra & Paula för att ni arrangerade en så bra träff och tack Fia från Handarbeta!

En till CC-utmaning

Denna gång skulle man använda sig av ett svartvitt foto. Jag fick iden från en gammal Scrapbook trends.

image38

cc-bidrag

Allt om scrap har cc hela veckan och här kommer några bidrag:

En enfärgad LO. Allt är blått även om vissa blommor ser vita ut. Journalingrutan är beige i grunden, så jag har stämplat den blå.
image36

Här skulle man lifta en undulat -LO av Lilo. Min tolking blev en hyllning till vår kära Tintin.
image38

RSS 2.0